Loading...
Usluge 2022-11-18T07:20:45+00:00

Naše usluge

Izrađujemo sajtove, pravimo internet prodavnice, kreiramo internet kampanje i povećavamo profit malim i srednjim preduzećima.

Želite web sajt unikatnog dizajna, prilagođen svim prenosivim uređajima? Naša usluga je usmerena korisničkim potrebama.

Naše opredeljenje i cilj jesu ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa web dizajna i developmenta do implementacije rešenja. Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i rezultata, upravljanje projektima i besprekornu komunikaciju. 

Vizija projekta i analiza

Ključni korak u realizaciji web projekata je fokus na planiranju i određivanju strategije projekta izrade sajta koja je u skladu sa vizijom klijenta. Vrši se analiza potrebnih funkcionalnosti, načina prezentacije podataka i dizajna kako bi se kreirala najpogodnija i najskalabilnija arhitektura koja će obezbediti visoke performanse.

Konsultovanje o tehnologijama za izradu sajta

Ako niste poznavaoci tehnologija i niste sigurni koje treba da se koriste, bilo da su u pitanju web dizajn ili web programiranje, mi ćemo vam pružiti podršku u procesu odabira prave kombinacije tehnologija za vaš projekat, a da se istovremeno ispoštuju svi standardi i usaglašenost sa najnovijim trendovima.

Korisničko iskustvo

Veliku pažnju posvećujemo dizajnu korisničkog interfejsa pri izradi sajta koji će biti jednostavan i upotrebljiv za krajnje korisnike kroz sveobuhvatnu izradu prototipa i testova upotrebljivosti.

Izrada web sajta – web razvoj i testiranje

Čim su završeni svi radovi na razvoju web rešenja (dizajn i web programiranje), naši inžinjeri vrše testiranja aplikacije na probnom test okruženju, kako bi se otklonile sve potencijalne greške.

Isporuka web sajta i podrška

Nakon što je projekat detaljno testiran, spreman je za isporuku krajnjem korisniku. Svi korisnici dobijaju obuku i dokumentaciju sa objašnjenjima kako da pravilno koriste i održavaju aplikaciju ili mogu da se odluče da taj deo posla prepuste nama.

Kontinuirano unapređivanje web sajta

Često se dešava da korisnici uvode nove poslovne procese i zahteve i žele da ih usklade sa web aplikacijom. Obezbeđujemo da naši web projekti imaju laku mogućnost dodavanja i integracije novih mogućnosti.

Ukoliko se odlučite za izradu web sajta kod nas, dobijate sledeće:

 • unikatan visokoprofesionalan dizajn

 • integraciju na CMS sistem

 • instalaciju dodataka za povećanje bezbednosti

 • besprekoran kod

 • instalaciju dodataka za SEO optimizaciju

 • mogućnost samostalnog ažuriranja od strane krajnjeg korisnika

 • dodavanje novih stranica, tekstova, slika, galerija ili video materijala

 • logovanje preko veb pregledača (eng. web browser) sa bilo kog mesta

 • sigurnost podataka

 • odlična integracija na društvenim mrežama

 • mogućnost dodavanja uloga i ovlašćenja administartorima

 • backup podataka

Witech grafički dizajn

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i grafički dizajn koji menja tok poslovanja naših klijenata i nas. Izgraditi brend, unikatan stil, biti prepoznatljiv na tržištu – imperativi su svake kompanije. Želite najbolje za vas?

Mi znamo kako postići cilj i transformisati vizije naših klijenata u bolju budućnost.

Dizajn bez kompromisa i fokusiranje na projekat celog tima. Personalizovan pristup svakom klijentu. Slušanje i precizna specifikacija su 90% na putu do rešenja.

Usluge grafičkog dizajna koje nudimo:

 • dizajn logoa/logotipa

 • korporativni identitet, vizit karta, memorandum, koverta

 • dizajn kataloga, brošura, flajera, plakata

 • grafički dizajn jelovnika, ambalaža, omota, etiketa

 • pelom knjige, časopisa

 • autografika

WITECH android i iOS programeri i dizajeri će vam pomoći da napravite lepu, jednostavnu za korišćenje i stabilnu mobilnu aplikaciju.

Mobilne aplikacije pružaju neverovatne mogućnosti za razvoj poslovanja. One pomažu da se uvek bude u konktaktu sa klijentima, ali mogu biti i alat koji direktno služi za obavljanje posla na terenu. Najnoviji operativni sistemi koje koriste pametni telefoni stekli su veliku popularnost zahvaljujući mogućnostima koje pružaju.

Izrada mobilnih aplikacija je proces koji se sprovodi u nekoliko faza. U početnoj fazi se analiziraju funkcionalnosti gde radimo zajedno kako bi smo razumeli vaše ciljeve. Nakon utvrđivanja funkcionalnosti aplikacije počinjemo sa izradom skica aplikacije koje obuhvataju preliminarni izgled svakog ekrana i kojim se definiše interakcija korisnika sa aplikacijom. Treći korak podrazumeva proces dizajniranja mobilne aplikacije na bazi skica i obuhvata kreiranje koncepta dizajna, ikona, dugmića, pozadina i svega što je potrebno kako bi vaša aplikacija dobila prepoznatljiv izgled u skladu sa vašim brendom. Nakon definisanja dizajna prelazimo na programerski deo posla. Ova etapa podrazumeva sprovođenje svega do sada kreiranog u delo a odnosi se na mobilni razvoj. Nakon ove faze dolazi faza u kojoj se detektuju i otklanjaju nedostaci koji sprečavaju korektno funkcionisanje aplikacije i faza objavljivanja vaše mobilne aplikacije na prodavnici aplikacija gde će korisnici moći da je preuzmu instaliraju i koriste.

Spremni smo na izradu prilagođenih mobilnih aplikacija za sve potrebe vašeg poslovanja. Uz vašu mobilnu aplikaciju možete efikasno privući potencijalne klijente kroz dinamičku komunikaciju s istima. Naša prednost je to što vam nudimo sve na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nudimo savremena rešenja za vaše projekte.

Zakažite sastanak i podelite sa nama vaše zahteve, mi ćemo vam pomoći da napravite korisnu mobilnu aplikaciju koja će unaprediti vaše poslovanje.

Witech online marketing krusevac

Pod pojmom “Internet marketinške kampanje” podrazumevamo objedinjen proces istraživanja i kreiranja strategije Internet nastupa u odnosu na željene ciljeve.

Dobra strategija online nastupa može dati vrhunske rezultate koji u odnosu na utrošeni budžet mogu da budu i znatno uspešniji od klasičnih vidova marketinga. Internet oglašavanje i reklamiranje su zapravo interaktivni direktni marketing. Ova vrsta marketinga obuhvata, kako kreativni, tako i tehnički aspekt Interneta, uključujući dizajn, razvoj, reklame i marketing u konvencijalnom smislu reči.

Google oglasi su definitivno najefikasniji vid online oglašavanja današnjice koji koriste milioni firmi. Google AdWords Vam nudi mogućnost pozicioniranja firme među prvim rezultatima pretrage za ključne reči koje vi navedete. Rezultat dobre pozicije na Google-u automatski se odražava kroz povećan broj poseta na vašoj web stranici, pa samim tim i većom šansom za povećanje prodaje. Ne čekajte da vaš potencijalni klijent luta do vas – pokažite mu put.

Facebook reklamiranje je svakako nezaobilazno mesto ako razmišljate o promociji vašeg proizvoda ili usluge. 3 500 000 korisnika Facebook-a samo u Srbiji zasigurno je podatak koji treba imati u vidu kada razmišljate o budućoj reklamnoj kampanji. Facebook je društvena mreža koja nudi pregršt mogućnosti za plasiranje reklame usko ciljanoj grupi korisnika. Na taj način Facebook reklamiranje vam omogućava da jednostavno dođete direktno do vaših potencijalnih klijenata. Neka najpopularnija društvena mreža počne da radi za vas još danas.

Jedinstveni cilj – prodaja!

Šta želite? Da svoj proizvod/uslugu probijete na tržištu, istaknete se i budete bolji od konkurencije, povećate vidljivost i ojačate brend, umnožite broj poseta na sajtu, pridobijete veći broj klijenata… Sve to, i još mnogo drugih želja, a sve vode ka jednom konačnom cilju, a to je prodaja.

Mi vam možemo pomoći da internet marketing u svim oblicima radi za vas. Zajedno sa vama istražujemo, planiramo i kreiramo vaš digitalni nastup.

Sta možete dobiti internet marketing uslugama?

 • Pregledan, jasan, primamljiv web sajt koji prodaje

 • Sadržajne, klijentima interesantne i relevantne tekstove na sajtu

 • Optimizovan sadržaj za pretraživače i stoga veću vidljivost u Google pretrazi

 • Aktivnu zajednicu potrošača na društvenim mrežama

 • Targetirane, efikasne reklame koje se obraćaju pravoj publici (Google. Instagram i/ili Facebook marketing)

 • Analizu rezultata koja pruža bolji uvid u profil sadašnjih i budućih klijenata

 • Jači, snažniji, uspešniji brend

 • Stabilan rast i razvoj vašeg biznisa

 • Višestruko uvećanu zaradu

Witech SEO usluge

Top 3 benefita koja će vam SEO optimizacija doneti

SEO optimizacija je odavno prepoznata kao efektivna, važna i ne tako skupa internet marketing stategija. Iako postoji dosta benefita dobre SEO stategije, mi smo vam izdvojili tri, u nadi da ćete prepoznati zašto je SEO to što jeste.

Povećani obim organskog saobraćaja – Visoke pozicije na stranama rezultata pretrage (SERP – Search Engine Ranking Positions) donose najviše organskog saobraćaja, a SEO optimizacija sajta je ono što će vam to omogućiti. Takođe, optimizacija će kreirati informativne i relevantne naslove i meta tagove za vaše ključne reči. Kvalitetna optimizacija će takodje uticati i na CTR (Click Trough Rate), kao i na relevantan organski saobraćaj. A povećani organski relevantni saobraćaj = povećani profit!

Merljivi ROI – SEO aktivnosti pružaju rezultate koji se mogu lako meriti i iz kojih se može izvući dosta podataka, te je ROI uvek lako pratiti. Danas je moguće pratiti skoro svaki aspekt online poslovanja, pa tako postignuti rezultati u rangiranju, organskom saobraćaju i konverziji će lako pokazati ROI vrednosti u vezi sa vašom optimizacijom.

Podizanje svesti o vašem brendu (Brand Awareness) – Kako smo već utvrdili da najveći broj vaših potencijalnih potrošača svakodnevno koristi pretraživače, visoke pozicije na njima će vam doneti veliki broj prikazivanja upravo vašoj ciljanoj populaciji, i to svakodnevno – 24×7. Toliki broj redovnog prikazivanja/pominjanja vašeg brenda će u svesti potrošača dovesti do stvaranje veze izmedju ključnih ciljanih reči i vašeg brenda, te na taj način vaš brend može zadobiti i veće poverenje potrošača i biti prepoznat kao sinonim za kvalitet. A složićete se da će vam ovo dovesti potencijalno povećan promet, tj. profit. Dakle, što ste na višim pozicijama, to možete očekivati i veći profit. Vrlo jednostavno.

Šta utiče na rangiranje sajta na pretraživačima?

Već je napomenuto da postoji više od 200 SEO faktora za rangiranje koji mogu da pozitivno utiču na visoko pozicioniranje vašeg sajta na Guglu. Ipak, ovde izdvajamo neke na koje i sami možete da utičete već u prvoj fazi izrade sajta:

 • kvalitetan i jedinstven sadržaj

 • pristupačnost informacija i korisničko iskustvo

 • brzina učitavanja sajta

 • kvalitet naslova i opisa strana

 • postojanje mikroformata i markacije

 • povezanost sa društvenim mrežama

 • i još mnogo drugih faktora…

Naše iskustvo je pokazalo da klijente najviše interesuje koliko je vremena potrebno da bi se stiglo do vrha, kao i cena SEO usluga. Interesantno je da Google svoj algoritam primenjuje na svaki sajt različito. Dok će jedan sajt na osnovu kvaliteta i strukture sadržaja biti više vrednovan, drugom sajtu s manje kvalitetnim sadržajem i slabijim signalima će biti potrebno mnogo više vremena da stigne do vrha. Zbog toga svakom treba posvetiti različitu količinu vremena a samim tim će i cena SEO optimizacije biti različita. Ponavljamo, svako ko vam bude rekao da za kratko vreme možete stići do vrha ili ne ume dobro da uradi procenu ili koristi neke nedozvoljene tehnike zbog kojih pretraživač može kazniti vaš sajt.

Održavanje web sajta ažuriranjem sadržaja izuzetno je bitno kako bi vaš sajt bio što bolje rangiran u rezultatima pretrage pretraživača (eng. search engine results page, SERP). Najvažniji faktor koji Google i ostali pretraživači cene jeste redovno ažuriranje sajta unikatnim i kvalitetnim sadržajem. Pored toga potrebno je da sajt bude usklađen sa svim aktuelnim web standardima, kako biste održali korak u sa konkurencijom.

Opcije za održavanje sajta:

WITECH nudi uslugu održavanja sajtova po povoljnim uslovima. Imate mogućnost da u dogovoru sa nama izaberete neku od opcija koja vam najviše odgovara a cena će da zavisi od konkretnog slučaja:

 • jednokratne izmene

 • redovno ažuriranje na mesečnom nivou ili godišnjem nivou

Ako se vaš sajt ne ažurira često i imate potrebu za jednokratnim izmenama, cena se formira na osnovu kompleksnosti konkretnog zadatka. Druga opcija je redovo ažuriranje sajta i plaćanje te usluge se vrši na mesečnom ili godišnjem nivou, u zavisnosti od učestalosti i potrebe za ažuriranjem.

Witech redizajn sajta

Pored izrade novih sajtova nudimo vam i uslugu redizajna vašeg postojećeg sajta. Iz dosadasnjeg iskustva pod redizajnom sajta podrazumeva se više stvari koje zavise od vaših potreba. Moguće je da je vašem sajtu potrebno samo nekoliko sitnih promena da bi ponovo bio funkcionalan. Ukoliko npr. imate flash meni koji android telefoni ne vide i želite da se odradi moderan CSS meni ili želite da se doradi SEO optimizacija ili …kompletan redizajn sajta – kompletno sređivanje vašeg sajta i njegovo prilagođavanje najnovijim trendovima i tehnologijama. Na kraju redizajn je rad na vašem sajtu koji se već nalazi na internetu.

Imajte na umu da vaš trenutni dizajn već ima određenu funkciju koju možete izgubiti bespotrebnim redizajniranjem. Ali ipak, ako vaša web stranica ima isti dizajn zadnjih 3-5 godina možda je ipak krajnje vreme da napravite redizajn. Nemojte dozvoliti da vaš posetilac napusti vašu web stranicu ne pogledavši sadržaj samo zato što je vaš dizajn staromodan.

Kako izgleda proces redizajna?

 • Analiza trenutne situacije

 • Razvoj poslovnog modela

 • Specifikacija – opis svega što treba imati nova verzija sajta

 • Ponuda od programera – cena izrade internet prezentacije, dogovaranje rokova

 • Izrada web stranice

 • Promocija web stranice + SEO

Witech diplomski radovi

Bilo koja tematika da je u pitanju, budite sasvim sigurni da će naši stručnjaci učiniti sve da vam se ulaganje u uslugu pisanja radova koju nudimo višestruko isplati. Mi imamo preko 8 godina iskustva. Radove izrađujemo brzo, povoljno i kvalitetno! Nudimo vam sledeće usluge:

 • Izrada seminarskih radova

 • Izrada diplomskih radova

 • Izrada master radova

 • Izrada završnih radova

 • Izrada maturskih radova

 • Izrada stručnih radova iz svih oblasti

 • Izrada prezentacija

 • Prekucavanje tekstova

 • Pisanje ugovora

Biznis planovi izrada i witech krusevac

Sa ciljem da se klijentu omoguće sredstva Nacionalne službe za zapošljavanje, Fonda za razvoj i EU fondova, agencija WITECH pruža uslugu izrade biznis planova, koji predstavljaju samo početak ostvarivanja poslovnog uspeha i način da se realni ciljevi ispune putem optimalno definisanih strategija.

Biznis plan je pisani dokument, kojim se definišu ciljevi, aktivnosti i potrebni resursi, a izrađuje se za potrebe pokretanja novog biznisa, proširivanja postojećih poslovnih aktivnosti ili dobijanje kredita u banci. Pored toga, poslovni plan omogućava određivanje prioriteta poslovanja, kao i sagledavanje unutrašnjih problema i korištenje šansi na tržištu.

Kao interni dokument, koristi ga rukovodstvo da sagleda trenutno stanje u kojem se preduzeće nalazi, definiše korake koje treba preduzeti da bi se situacija poboljšala te da prati realizaciju planiranih aktivnosti.

Kao eksterni dokument, on služi bankama, potencijalnim investitorima ili strateškim partnerima za donošenje odluke da li će uložiti svoj novac u preduzeće ili ne.

Koji god razlog da je u pitanju, naš tim eksperata stoji Vam na usluzi. Posedujemo sva neophodna stručna znanja, kao i dugogodišnje iskustvo u ovom poslu. Izradićemo Vaš biznis plan u skladu sa standardima struke i prilagodićemo ga upravo onoj nameni koja Vam je potrebna.

Najbolja garancija kvaliteta naših usluga su naši zadovoljni klijenti.

Unapredite svoje poslovanje

Kontaktirajte nas