Loading...
O nama 2022-11-18T06:58:28+00:00

O nama

Mi smo marketinška agencija iz Kruševca i tu smo da vam pomognemo sa vašim internet marketing rešenjima, razvojem na društvenim mrežama i održavanjem. Nudimo vam odlične usluge, kreativnost, kvalitet i prihvatljivu cenu. WITECH čini iskusan tim programera i dizajnera, kao i mladih stručnjaka koji su spremni i voljni da konstantno napreduju i učestvuju u rešavanju svakodnevnih izazova.

Web sajtove izradjujemo na stručan i profesionalan način u skladu sa svim savremenim IT standardima. Kombinacijom savremenog dizajna i najnovijih tehnologija u izradi web sajtova, stvaramo kvalitetno prisustvo Vašeg poslovanja na online tržištu. Atraktivan dizajn vašeg identiteta je ujedno i promocija vaše firme, njenih proizvoda i usluga ili vaša lična reklama. Ulaganje u vizuelni identitet vaše kompanije ili proizvoda je jednokratna, ali dugoročna investicija koja gradi uspešan imidž i razvija njen brend.

Misija agencije WITECH je da postane lider u pružanju inovativnih poslovnih rešenja u oblasti online marketinga.

witech agencija - o nama

Partneri i ekspertiza

Wordpress Witech
Joomla Witech
WPengine Witech
Bluehost Witech
HTML5 Witech
CSS3 Witech
Photoshop Witech
Illustrator Witech
CSS3 Witech
Paypal Witech
Shopify Witech
Stripe Witech
WEB DIZAJN 95%
E-PRODAVNICA 90%
SEO OPTIMIZACIJA 100%
DRUŠTVENE MREŽE 85%

Detaljni smo i brzi, radimo kvalitetno i efikasno, prilagođavamo se klijentima, a najbitnije od svega jeste da nikada ne odustajemo.

Osmišljavamo originalni vizuelni identitet vaše kompanije koji osvaja već pri prvom pogled.

Stvaramo elegantne sajtove, koji su jasni i intuitivni, a čija je izmena sadržaja jednostavna.

Svi naši sajtovi su dinamični jer koristimo WordPress, savremeni jer su prilagodljivi smart telefonima i tabletima – responsive dizajn, funkcionalni jer su „user frendly“, društveni jer su povezani sa društvenim mrežama i optimizovani za Google.

Oni su nam ukazali poverenje

Unapredite svoje poslovanje

Kontaktirajte nas