42 POZNATA BRENDA KOJA KORISTE WORDPRESS

42 POZNATA BRENDA KOJA KORISTE WORDPRESS

Jeste li se ikada zapitali koje poznate kompanije koriste WordPress? WordPress je najpopularniji sistem za upravljanje sadržajem (CMS) u svetu i odgovoran je za preko 60% sajtova koji koriste CMS za izradu sajtova na Internetu. U stvari, svaki peti sajt je urađen u WordPressu, a dnevno oko 100 000 novih sajtova osvane na mreži koji su rađeni u WordPressu. Njegova najveća snaga je otvoren kod, konstantno se poboljšava i unapređuje. Jednostavan je za korišćenje, često sam imao priliku da vidim pozitivne reakcije klijenata kada sam im prikazivao njihov novi WordPress sajt i jednostvnost dodavanja novih sadržaja i njegovog održavnja. Oni prosto ne mogu da veruju kako je lako da objavljuju članke i menjaju sadržaj. To znači da mora postojati mnogo poznatih brendova koji ga koriste, zar ne?

Pretražili smo internet i pogledali ispod “haube” najpoznatijih sajtova i blogova različitih brendova. Istraživali smo prisustvo poznatih ličnosti, publikacija, sajtova sa vestima, kompanija za zabavu i tehnoloških lidera. Кonačno, sastavili smo ogromnu listu velikih brendova koji koriste WordPress za neki deo svog internet identiteta.

Štaviše, da bi vam bilo lakše, izdvojili smo 42 najpoznatija brenda koja koriste WordPress u jednu infografiku. Ovo nedvosmisleno pokazuje popularnost i široku primenu WordPressa.

witech i brendovi wordpress

Preuzeto sa Themeisle.com

2022-11-01T18:44:08+00:00